Wednesday, May 30, 2007

S.O.S.

Kjaere trofaste lesere!

Her kommer et livstegn fra oss. I skrivende stund sitter vi paa en bortkommen oey, Ilha Grande. Dette skulle vaere et paradis, men grunnet regn og stiv kuling har ikke stedet akkurat vist seg fra sin beste side. Vi foeler oss strandet og det hele minner oss mest om LOST. Vi savner Rio.

I Rio har vi bodd paa et svensk og koselig hostell, fylt med skandinavere. Stedet ligger et spydkast i fra Ipanema beach hvor vi har hatt noen fantastiske dager i sola. Sjoeen er forfriskende varm med fantastiske store boelger. Selvfoelgelig har vi ogsaa tilbrakt en dag paa den beroemte nabostranden Copacabana. Strendene her en vakre, til tross for at de til enhver tid er fylt med ivrige selgere som lurer oss til aa kjoepe is, brus, vann, snacks, mat, grillet ost, ananas, tyggi, strandtepper, solbriller, bikini, smykker, solkrem, tatooes eller strandleker. Vi pruter etter beste evne og foeler selv vi har gjort noen gode kupp.

Av turistattraksjoner har vi til naa vaert paa sukkertoppen, som er hoey topp med utsikt over Rio. Vi har ogsaa vaert paa den kjente fotballstadion Maracana, der vi fikk se en kamp mellom Flamengo og Botafago og oppleve ekte brasilliansk fotballstemning. Utrolig nok ble vi alle revet med.

Vi reiser tilbake til Rio paa torsdag, hvis vi finner ut hvordan vi kommer fra denne oeya... Planen er aa tilbringe de siste dagene av ferien i Rio. Vi har det veldig bra, men noen mer enn andre gleder seg til aa se igjen kjente og kjaere.

4 comments:

Anonymous said...

Hei hei igjen Ragnhild =)
Vel, vel...Nå er det ikke mange dager igjen til du setter deg på flyet hjem...Har turen blitt som du ønsket og håpet?
Det håper jeg...=)
Men men ...Vi snakkes når du kommer hjem=)

Nyt de siste dagene
Kjempe glad i deg <3
Klemmer fra Kari

Jeg er Kristine said...

Moahaha...(ond latter), VI har soool og varmt og jeg kom nettopp hjem fra en tur på stranden (bare gått tur, men allikevell) =). Sender noen solstråler til dere!!

Anonymous said...

Hei Kari!
Koselig aa hoere fra deg. Alt bare bra med meg. Er tilbake i Rio naa. :) Skal nyte de siste dagene max. Glad i deg!
Stor klem fra Ragnhild

Anonymous said...

HEI HEI RAGNHILD!!:).....
NÅ!! NÅ ER DET IKKJE LENGE TIL DU SETTER DÆ PÅ FLYET HEIM!!
gleder mæ te å se dæ igjen!!!!!!!!!!!!!!!!!11
:):):):):):):)
du MÅ BARE NYTE DE SISTE DAGENE!!!!!!
kjæmpe gla i dæ!!:):):):)<3<3<3<3<3<3<
staor kooz fra Igrid<3<<3<3<3<3<3<